Onderstaand diverse reacties van klanten:


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin Lol Cheese Smile Wink Smirk Roll Eyes Confused
Surprised Big Surprise Tongue Laugh Tongue Rolleye Tongue Wink Rasberry Blank Stare Long Face
Oh Oh Grrr Gulp Oh Oh Downer Red Face Sick Shut Eye
Hmm Mad Mad Angry Angry Zip Kiss Shock
Cool Smile Cool smirk Cool Grin Cool Hmm Cool Mad Cool Cheese Vampire Snake
Exclaim Question

Berichten:

Gerry - 2021-04-07 17:26:32

Via de fysiotherapeut bij Chantal terecht gekomen voor mijn Frozen shoulder. Ik liep er al zeker een jaar mee rond maar na twee guasha behandelingen bij Chantal was er al duidelijk verbetering te voelen. Na enkele behandelingen kon ik weer alles met mijn schouder. Omdat het bij de Frozen shoulder zo goed heeft geholpen hoop ik nu dat het ook zo goed en snel werkt bij mijn tennisarm. Ik heb er alle vertrouwen in.

karin - 2020-07-12 10:24:09

Na 3 guasha behandelingen van mijn slijmbeursontsteking af en ook de klachten van mijn frozen shoulder zijn vrijwel helemaal verdwenen. Fantastisch door Chantal geholpen.

Francine - 2019-11-05 17:43:02

Na een atlascorrectie ben ik bij Chantal terecht gekomem
De guasha behandeling heb ik als een fijne behandeling ervaren, heeft bij mij veel los gemaakt.
Ik zit veel beter in mn lijf, en kan de wereld weer aan.
Bij Chantal voel je je lekker op je gemak en het is kei lieve vrouw . Smirk Roll Eyes

Diny - zaterdag 2 november 2019

zo blij dat Chantal op mijn pad gekomen is.
Eens in de 4 weken ga ik naar haar toe voor een guasha behandeling, door deze behandeling ben ik veel beweeglijker en heb meer energie.
Chantal is heel integer, lief met het hart op de goede plaats.

Wendy Cremers-Boerenkamp - donderdag 31 oktober 2019

Chantal zorgt er al jaren voor dat ik beter in mijn vel zit, omdat ze echt met me bezig is, de pijn weghaalt en zorgt voor ontspannen spieren.

Linda - 2019-10-31 08:48:43

Ik kom al een aantal jaren bij Chantal in de praktijk.

Na een aantal heerlijk ontspannende massages, kwamen we meer in gesprek over mijn gezondheid. Daarop vertelde Chantal me over Guasha en wat dat doet met mijn lijf.

Ik was benieuwd naar de effecten van deze schraaptechniek en ben ermee gestart. Het was een heftig begin, er was veel wat opgeruimd mocht worden. Nu kom ik ongeveer eens per maand voor een "onderhoudsbeurt".

Iedere behandeling is anders ook al is de techniek hetzelfde. Chantal let goed op de signalen van mijn lichaam en waar extra aandacht nodig is. Ze luistert naar wat ik vertel en wat ik tijdens de behandeling aangeef en past daar de behandeling op aan.

Aandacht voor mij als mens is wat ik iedere keer weer voel als ik bij Chantal ben. Liefdevolle aandacht, oprechte interesse en altijd met volle inzet.

S. - 2019-10-28 09:55:10

Door middel van een verjaardagscadeau ben ik in contact gekomen met Chantal. Inmiddels al een aantal jaren geleden, maar ik kom nog steeds elke maand terug voor een geweldige ontspannende massage. Alle hectiek van het dagelijkse leven spoelt op dat moment weg, je bent daarna weer helemaal opgeladen en zit vol energie. Ook voor klachten ben je bij haar aan het goede adres. De guasha-behandeling kan ik ook aanbevelen. Snel verlichting van de problemen. Ze heeft magische handen! Bovendien is Chantal écht een schat van een vrouw! Altijd oprecht geïnteresseerd in je. Het is een echte aanrader!!! Chantal, ga zo door! Tot snel weer (ik moet helaas nog 3 weken wachten ;))

Kim - 2019-10-27 15:07:24

Al een paar keer bij Chantal geweest, fijne ontspannen sfeer.
2x een hele fijne ontspannings massage gehad,en 1x een guashabehandeling...
De tweede guashabehandeling staat gepland,na jaren last te hebben gehad van mijn schouder merk ik nu al wat verschil.
Ze heeft er een vaste klant bij! Grin

Crista - 2019-10-27 14:59:08

Ik ben sinds kort in behandeling bij Chantal. Het is raar hoe ik me voel na zo'n behandeling. Maar merk wel dat het me meer rust geeft in mijn situatie. Echt ik kan het iedereen aanraden!!

Maaike - 2019-10-27 14:22:08

Inmiddels kom ik alweer 2 a 3 jaar zeer regelmatig bij Chantal voor massage en Guasha behandelingen.
Mijn klachten waren meer psychisch van aard. Ik wilde beter voor mezelf zorgen om wat beter in mijn te komen.

Dus zeker ook voor psychische en/of stressgerelateerde klachten kan ik de behandelingen van Chantal zeker aanraden. Ik heb een stuk meer rust gekregen.

Marian - 2018-06-20 21:57:18

Ben onder behandeling bij Chantal voor een Frozen shoulder. Heb er al last van sinds november 2015. In het begin veel pijn gehad en manuele therapie schoot niet op. Therapeut was ook eerlijk dat het van 1 jaar tot zelfs 3 jaar kon duren. Nou ik ben de gelukkige in november wordt het 3 jaar. Hoop nu met de behandelingen van Chantal dat ik die 3 jaar niet volmaak. Ben via Facebook bij haar terecht gekomen en dacht baat het niet het schaadt ook niet. Ben eind vorig jaar begonnen. Met een tussenpauze. Had al direct meer beweging in de arm. Ik kan niet zeggen dat het helemaal pijnloos is, maar heb het er voor over. Hoop nu echt de weg naar herstel gevonden te hebben. Chantal is geduldig en legt alles goed uit. Ik heb nu ook het vertrouwen dat ik er echt vanaf kom. Blij dat ik eraan begonnen ben.

Miriam - 2018-05-14 18:07:22

Ik ben bij Chantal gekomen, omdat ik een Frozen Shoulder had opgelopen. Ik had veel pijn en weinig beweging met mijn arm. Bij de fysiotherapie waren de behandelingen pijnlijk en zat er vrijwel geen vooruitgang in de beweeglijkheid.
De eerste twee Guasha behandelingen waren heftig, maar pijnloos. Nu na een aantal behandelingen ben ik al veel verder dan ik mocht verwachtten. Chantal neemt echt de tijd en kijkt goed naar wat er nodig is en past daar de behandeling op aan. Ik vind haar Guasha behandelingen echt geweldig Exclaim

Claudia Uredat - 2018-05-01 21:14:50

Met erge nekklachten bij Chantal terecht gekomen. Ze heeft mij guasha aangeraden en ik was wel sceptisch maar inmiddels helemaal overtuigd. Ook mijn tinitus is naar een behandling steeds rustiger! Het is echt een aanrader en volgens mij heeft Chantal magische handen ????

Inge - 2017-11-09 21:25:48

Via een actie op Facebook bij Intuïtie Guasha terecht gekomen. Inmiddels 2 behandelingen gehad en ik merk echt het verschil. Ging er heen voor pijnklachten in mijn schouder. (Frozen Shoulder ) Van alles geprobeerd diversen therapieën, operaties, spuiten, niks werkte voldoende. Na 2 behandelingen stijfheid wordt minder, ook de pijn wordt stilaan minder. Een echte aanrader.

Milou - 2017-02-07 17:42:23

Ik leef al mijn hele leven met constitutioneel eczeem. Nadat ze in verschillende ziekenhuizen niks meer voor mij konden doen, ben ik maar op de alternatieve wegen gaan zoeken. Ook daar geen succes. Eigenlijk heb ik alles al geprobeerd op alternatief en regulier gebied. Ik had er geen vertrouwen meer in dat nog iets me zou helpen, tot ik via een kennis bij Chantal terecht kwam. De behandelingen waren in het begin behoorlijk heftig, maar ik had al snel resultaat dus dat stimuleerde me om door te gaan. Er zijn nu 4 maanden voorbij en al mijn wonden zijn genezen en heb veel minder jeuk. Na mijn hele leven veel hormoonzalven, teer en andere heftige producten te hebben gebruikt, heb ik hiervan nu al 4 maanden niks gebruikt. Ik ben Chantal hier ongelofelijk dankbaar voor. Niet alleen voor de behandeling zelf maar ook het fijne contact.

Janine Stakebrand - 2016-12-27 23:03:59

1,5 jaar geleden had ik de facebook winactie gewonnen van een gratis massage behandeling. Sindsdien iedere maand een massage bij Chantal laten doen. Door middel van deze massages en combinatie met mijn osteopaat ben ik gelukkig eens weken verlost van chronische hoofdpijn en minder last van migraine. Afgelopen jaar een auto ongeluk gehad waarbij ik whiplash klachten heb opgelopen door middel van Guashabehandelingen en combinatie van osteopaat en fysiotherapie is de pijn sterk verminderd en zeer zinvol geweest! Echt een zeer goede aanrader niet alleen goed voor lichamelijke klachten maar ook om even tot rust te kunnen komen en heerlijk te ontspannen

Angelique - 2016-12-23 23:25:30

Hoewel ik kwam voor een massage, zag Chantal direct dat ze mijn eczeemhuid kon verbeteren met Guasha Therapie. Ik was sceptisch na jaren smeren met zalven en diëten. Ik stemde in met een serie behandelingen en wist dat ik een lange adem moest hebben. Nu, na een jaar behandeld te zijn door Chantal, is het werkelijk waar geworden; mijn huid jeuk niet meer en voelt inmiddels zo heerlijk zacht aan.... en dat scheelt zoveel energie! Nu al weer een jaar een eczeemvrije huid. Ik heb een nieuw leven gekregen van Chantal en dat gun ik iedereen!

Henrie - 2016-12-16 07:22:19

Ik ben nooit overtuigd geweest van alternatieve methoden. Na goede ervaringen van een collega met Guasha toch een afspraak gemaakt met Chantal.
Na vijf behandelingen ben ik verlost van langdurige whiplashklachten en rsi klachten in mijn arm en hand. Dus zeker een aanrader.

Jan-Willem - 2016-04-14 10:51:25

Als diabeet daar terecht gekomen in de hoop om via guasha minder insuline te gaan spuiten. En ja hoor, t werkt!!! Ben al beduidend minder gaan spuiten en m'n suikerwaardes zijn stukken lager dan normaal. Prachtig.

Han - 2015-09-25 11:40:57

Chronische nek en schedelpijn behandelen met Guasha zinvol? Al enkele jaren ben ik op zoek naar een behandeling die me van die chronische pijn af kan helpen. Pijnstillers geven weer andere complicaties en om die altijd te slikken is ook niet zo lekker. Bij de osteopaat heb ik goed resultaat behaald. Hij adviseerde echter om ook ontspanningsmassage erbij te doen omdat het zo vast zat.
Zo bij Chantal aangekomen en na mijn verhaal gedaan te hebben stelde ze Guasha voor. Onder de noemer baad het niet dan schaad het niet, daar mee ingestemd. De eerste 2 behandelingen was meer richting niet schaden dan de baad, maar enige verlichting gaf het wel. Voorlopig had ik osteopathie even opgeschort. Nu na de 3e behandeling merk ik heel veel baad. Pijn is voor een groot deel weg en mijn bereik met draaien is verruimd en wel meer dan de laatste 2 jaar het geval is geweest.

Volgende week ga ik weer, en ik kijk er nu al naar uit.
Ik hoop dat dit resultaat blijvend is, dan ben ik heel blij.
Dus ja ik kan Guasha aanbevelen bij pijn aan de gewrichten.
Chantal je hebt gelijk gehad. Smile Smile

Carlita - maandag 22 juni 2015

Nooit geweten dat als je spataderen aan je benen hebt, je bij Chantal met Guasha van dat vervelende zware gevoel in je benen af kan komen! Grin!
Heb al superlang last van spataderen in mijn benen, al heel vaak hieraan geopereerd, maar lang staan is voor mij uit den boze.
Chantal heeft er nu verschillende Guasha behandelingen op los gelaten.... het resultaat is echt heel goed, geen pijnlijke vermoeide benen meer. De spataderen gaan niet weg maar de pijn wel, en dat is echt zo fijn!!
Chantal, bedankt!! Kiss

Gerard Wijffelaars - 2015-05-26 12:38:43

26 mei 2015
Versleten heup.
Ik ben met een aanhoudende pijn aan de linkerzijde van mijn been, ter hoogte van mijn heupkop, naar de huisarts gegaan. Hij constateerde dat er geen kraakbeen meer zat: Artrose. In samenspraak met de huisarts is besloten om nog niet te opereren omdat leeftijd en de pijn nog laag genoeg waren.
Fietsen en mountainbike gaat redelijk goed alleen het wandelen, lang staan en draaibewegingen met de heup brengen telkens een verergerende pijn. Wandelen in de bergen en ongelijke wegen is hierdoor niet meer mogelijk zonder er een pijnlijke last van te hebben. Ook het zitten op een stoel die iets doorzakt is geen pretje.
Ik ben in contact gekomen met Chantal en haar Intuïtie Massage praktijk, en zij wilde bij mij Guasha toepassen. Voor mij een redelijk onbekende methode, maar als je pijn hebt wil je wat proberen.
Afgesproken dat 5 behandelingen worden toegepast. In de eerste drie behandelingen werden punten behandelt waaraan ik wel pijn had, maar nooit een verband had gelegd met de heup. Een voorbeeld is een pijnpunt in mijn kuit. Na de vierde behandeling voelde mijn heup zo goed aan dat ik de proef op de som nam: wandelen in het heuvelachtige Limburg. Ik ben die week twee maal geweest, goed doorgelopen, ook op onverharde/ongelijke paden en het voelt zo goed. Geen ongemak gehad van pijn en dat is zo fijn. Ook het zitten op de voorheen onmogelijke bank ging zonder probleem, ik voelde niets.
Ik heb daarna een vijfde behandeling gehad en hierbij blijft het voorlopig. Ik voel mijn heup wel een beetje maar het doet geen pijn. Hierdoor word ik wel alert gehouden voor bepaalde bewegingen maar durf meer te ondernemen. Pijn is niet fijn! Ik ben heel blij dat ik dit geprobeerd heb! Het werkt!
Bij mij heeft de Guasha behandeling een positief effect gehad. Voor diegene die twijfelt aan deze methode, maak eens een afspraak, baat het niet schaad het niet. De manier waarop zij achter haar werk staat is overtuigend. Chantal bedankt.


Tammie Tammie - 2015-05-21 12:34:08

Ik ben zeer tevreden! Ik heb zelf reuma aan de pezen, en de ziekte van crohn. Ik ben compleet ontspannen na de behandeling en ze weet wat ze doet en voelt dingen goed aan. Zeker een aanrader voor mensen met pijnklachten, fibromialgie of stress! Grtjs

Ine - 2015-05-21 08:43:12

Op advies van een collega heb ik een half jaar geleden voor het eerst Chantal bezocht. Ik heb al jaren klachten veroorzaakt door fibromyalgie. Op advies van Chantal heb ik vervolgens kennis gemaakt met een Guashabehandeling.
De eerste dagen na de behandeling sta je er letterlijk flink gekleurd op. Wat bijzonder is, want de behandeling zelf is niet pijnlijk. Maar daarna zorgt deze behandeling voor mij voor een belangrijk stuk ontspanning voor mijn spieren. Door dit regelmatig te herhalen heb ik minder klachten als voorheen!

Chantal, bedankt daarvoor!

Henny - 2015-04-23 16:48:42

Mijn kennismaking met Massagepraktijk Intuïtie en daardoor met Chantal.

Ik ben er mijn 'Pilatus-vriendin' nog dankbaar voor.

Al verschillende keren als ik bij mijn gymgroep was, hoorde ik de naam Chantal klinken.
Het was daar genieten, ze heeft alles voor haar cliënten over, je voelt je herboren als je bij haar bent geweest..........
Ik werd nieuwsgierig en.... daar had ik ook wel zin in. Je weer eens als herboren voelen......
Je kent het wel, een pijntje hier en een pijntje daar.....
Dus een afspraak gemaakt.....

Ik kwam bij haar binnen en voelde meteen het 'warme' welkom, toen ik met haar kennismaakte. Dit 'warme' welkom ervaar ik nog steeds als ik bij haar binnenkom.
De behandelkamer is lekker warm en er staat een fijne zachte handdoek voor je warm te worden. Chantal heeft echt wat voor haar cliënten over, je word er verwend.
Ook mij is de massagebehandeling erg goed bevallen, je voelt je daarna echt herboren.
Je bent nog niet van me af Chantal, ik kom nog vaker.
En weet je wat nog leuker is....mijn vriendin die ik een cadeaubon voor een behandeling van jouw heb gegeven, vond het ook geweldig.
Lieve mensen, zoiets moet je jezelf gunnen............

Bedankt Chantal xxx

< Vorige | 1 | 2 | Volgende >