Nieuws 

Welkom op onze website! Op deze pagina geven wij het allerlaatste nieuws over onze praktijk of over andere interessante wetenswaardigheden rondom massage of welzijn.

Graag delen we de volgende informatie en/of links met u:

 

Corona update

21-4-2020

In de persconferentie van vanavond is aangegeven dat de praktijken met contactberoepen gesloten blijven tot in ieder geval 20 mei. Erg verdrietig, maar er zit niets anders op. Dit is immers een beslissing vanuit de overheid, met ons aller gezondheid op het oog. Hopelijk zien we elkaar weer snel in goede gezondheid! Ik kijk er in ieder geval weer heel erg naar uit!


15-3-2020

CORONA 

DE PRAKTIJK IS OPEN VOOR BEHANDELINGEN 

De richtlijnen van de RIVM worden scherp gevolgd en in deze tijd kijken we per dag naar de mogelijkheden om zo verantwoord mogelijk met deze situatie om te gaan.

Bent u in een gebied geweest waar Corona heerst,  heeft u iemand in de omgeving, heeft u koorts, verkoudheids- of griepklachten? Dan wil ik u verzoeken om NIET te komen. Bij twijfel mag u altijd contact opnemen om te overleggen. 

Alle klinken worden na iedere aanraking ontsmet, enkel de rugzijde wordt behandeld en de spreekafstand is minimaal 1.5 meter. Verder worden de strenge hygiënemaatrefelen uiterst scherp gehandhaafd.

U wordt verzocht om de handen te wassen bij binnenkomst en de ontsmetten, op 1.5 meter afstand te blijven en te hoesten/niezen in uw emplooi. Dit voor uw en onze gezondheid. 

Kunnen wij u nog op een andere wijze tot steun zijn? Laat het ons zeker even weten. We staan graag voor u klaar!


20-12-2019

Aan het einde van het jaar is er weer opnieuw de keuze voor een ziektekostenverzekeraar. Zoals het ons nu bekend is, vergoeden dezelfde verzekeraars onze behandelingen als in 2019. Het is echter aan te bevelen om heel goed uw polisvoorwaarden door te lezen.

Rest ons nog u hele fijne, liefdevolle feestdagen en een goed, gelukkig en gezond 2020 toe te wensen. 

Graag tot ziens in het nieuwe jaar!


27-8-2019

Bij Intuïtie Guasha- en Massagepraktijk hebben we heel veel hart voor de Brabantsedag. Dit jaar bestond de praktijk 5 jaar. Dus hebben we een tegel van de winnaar van 2019 bestemd voor de Walk of Fame van de Brabantsedag geadopteerd. Want ja.. wie jarig is, trakteert!!

http://www.vriendenvanheeze.nl/bbd-walk-of-fame


1-1-2019

Vandaag bestaat Intuïtie Guasha- en Massagepraktijk 5 jaar! Reden voor een feestje vinden we. In januari krijgt iedere klant een leuk cadeautje en hebben we een facebookactie waarbij er 2 massages gewonnen kunnen worden! Kijk gauw op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/IntuitieMassage.Guashapraktijk/


14-5-2018

We hebben er hard aan gewerkt om de nieuwe praktijkruimte klaar te krijgen. We zijn er dan ook erg trots op dat vanaf vandaag dan ook alle behandelingen gegeven zullen worden vanuit de nieuwe behandelruimte. Deze is bereikbaar vanaf de oprit aan de Deken Kempslaan 29.

Voel je welkom!


18-3-2018

Met ingang van 22 maart 2018 worden alle behandelingen bij Intuïtie door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en of u aanvullend verzekerd bent voor Alternatieve Geneeswijzen. Bij navraag bij uw zorgverzekeraar kunt u doorgeven dat het Natuurgeneeskundige behandelingen betreft door behandelaar BATC. Sinds december 2016 ben ik namelijk aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Zij sluiten en onderhouden de contracten tussen de zorgverzekeraars en de zorgverleners die aangesloten zijn bij de BATC.


6-11-2017

Het duurt nog even, maar ik ben zo enthousiast dat ik u de datum van de cursus Salutogenese die in onze nieuwe praktijk gegeven wordt, alvast wil verklappen: ZONDAG 18 NOVEMBER 2018. Birgit Spoorenberg, afgestudeerd als huisarts, verdiept door haar opleiding Klinische Psycho Neuro Immunologie en afkomstig uit Heeze zal op die datum weer één van haar wervelende en boeiende cursussen geven over voeding en levensstijl. Schrijf u in via haar website, hier vind je ook meer informatie:

www.cursussalutogenese.nl/agenda/ 


4-9-2017

Opnieuw een bijzondere actie op Facebook. Voor 2 personen geef ik een gratis Guasha behandeling weg, speciaal voor mensen met nek-/schouderklachten. Kijk voor meer informatie op:

https://www.facebook.com/IntuitieMassage.Guashapraktijk/


27-12-2016

Miv 1 januari 2017 dient iedere hulpverlener in de alternatieve sector en/of masseur te voldoen aan de wet Wkkgz. Ook ik heb mijn beroepslicentie behaald (bij BATC) en voldoe aan de criteria van Wkkgz.  


1-11-2016

Op 27 november aanstaande ben ik wederom uitgenodigd om op het Flowers & Friends Event te komen masseren. Dit leuke event vindt plaats bij bloemist Flowers in Heeze, van 12.00 – 17.00 uur. Ik zie je graag terug op de 27e!


5-4-2016

Op 9 april aanstaande staan wij paraat om de hardlopers te ondersteunen bij de Balki run in Heeze!

http://www.jpbalki-event.nl/nl/home/


21-5-2015

We krijgen er maar geen genoeg van om mensen te helpen. Weer een Facebookactie! ! Like de pagina, deel het bericht en je maakt automatisch kans op de massage ter ontspanning van 1 uur! Nog maar zo’n 30 likes te gaan tot de 500! http://www.facebook.com/IntuitieMassagepraktijkHeeze


27-3-2015

Bij Intuïtie zijn we inmiddels al een poos aan het behandelen met Guasha. Dit is een zeer krachtige therapie die uitermate geschikt is voor het schrapen van vele kwalen, aandoeningen en ziektes. Er zijn klanten in de praktijk behandeld die in de reguliere sector uitbehandeld waren. Veelal resulteerde dit van vermindering tot zelfs het volledig verdwijnen van de pijn/klacht. Mankeer je iets, informeer dan eens naar de mogelijkheden van Guasha. De prijs is gelijk aan die van de massage ter behandeling van 1 uur.  Ook is het mogelijk behandelingen te krijgen met de strippenkaart. 

 

Op zondag 26 april vanaf 19.30 uur is er bij de Hooizolder weer een Koningsnachtveiling. Begunstigde is nu RKSV Heeze.  Ook deze keer zijn wij sponsor. We hopen op een goede opbrengst voor de RKSV Heeze!!


25-3-2015

We willen graag die magische grens van 500 Likes op de Facebookpagina halen. Daarom.. Weer een kans op zo’n heerlijke massage ter ontspanning van 1 uur!  Doe gauw mee en Like de pagina.  Vergeet ook niet het bericht te delen, dit wordt ook gecontroleerd! !


18-3-2015

De winnaars van de Facebookactie zijn Frank Valkenaars en Yolanda van Aspert.  Proficiat! !


17-2-2015

We hebben weer een massage van een uur te winnen op Facebook! Like de pagina, deel het bericht en je maakt kans! Heb je geen Facebook, maar wil je toch kans maken op zo’n fijne massage? Stuur dan even een email naar info@intuitiemassage.nl . Je kunt natuurlijk altijd ook gewoon een massage boeken. Voor de prijs hoef je het niet te laten! 😉


4-2-2015

Bij Intuïtie schenken we edelstenenwater. Dit is leidingwater in een glazen kan waarin 3 soorten edelstenen liggen: amethist, bergkristal en rozenkwarts. Dit wordt ook wel de gouden driehoek onder de edelstenen genoemd. Het trillingsgetal van de stenen wordt overgenomen door het water, waardoor het zachter smaakt dan leidingwater recht uit de kraan. Dit edelstenenwater geeft meer energie en zorgt er op die manier in stilte voor dat je welbevinden verbetert..


1-1-2015

Intuïtie Massagepraktijk bestaat 1 jaar! Dat vieren we samen met onze zeer gewaardeerde klanten. In de hele maand januari mag je een envelop trekken na je massage. Met mooie prijzen van onder andere Flowers en een mooie hoofdprijs van Eventjes Eten: een heerlijke lunch voor 2 personen! Susanne, Feng, Ton, Jolanda, Kim, Ninia en Hans, van harte gefeliciteerd met jullie prijzen! En niet te vergeten alle anderen die de overige prijsjes in de wacht sleepten, niemand ging immers met lege handen naar huis!


31-12-2014

De laatste winnares van een gratis massage is dit jaar Rina van Heugten. Zij is de wannares van het Flowers event van eind november. Proficiat Rina!

We wensen iedereen een goed, gezond en liefdevol 2015 toe! 


15-12-2014

Anja Bax is de winnares van de gratis massage voor 2 personen. Binnenkort verwelkomen we haar en haar man beiden voor een massage van 1 uur! Gefeliciteerd Anja! 


2-12-2014

We geven voor de laatste keer dit jaar een cadeau weg op Facebook, maar dat doen we dan ook goed. DEEL deze actie, MAAK een leuk rijmpje of oneliner met het woord INTUITIE en maak kans op EEN MASSAGE VOOR JOU EN JE PARTNER (en als je single bent neem je een dierbare mee). Deze actie loopt tot en met 15 december. Heb je geen Facebook? Stuur dan een mailtje met een rijmpje of oneliner met het woord INTUITIE naar:  info@intuitiemassage.nl .


15-11-2014

Op zaterdag 22 november van 17 – 22 uur en zondag 23 november van 12-17 uur vind je me bij het sfeervolle en gezellige Flowers & Friends evenement bij bloemist Flowers in Heeze. Kom gerust langs voor een gratis massage van hoofd-schouders-nek! En neem meteen een kijkje bij Flowers en de andere ondernemers. Op zondag vergezelt Annie van Aniceplace me. Voor alle dames heeft zij een interessante en heerlijke mogelijkheid om zichzelf te kunnen zijn.. Annie kan je alles vertellen over de Rode tent, meditatie en zelfontplooiing. Een waardevolle aanvulling op mijn activiteiten! Heel fijn om ook dit weer met haar samen te mogen doen! 


2-11-2014

Gezondheidsbeurs in de Sprong in Geldrop. Met Aniceplace!


21-10-2014

De 2 winnaressen van een ontspannende massage van de Ladiesnight in Neerpelt zijn: Truus Jorissen en Marijntje Duisters. Van harte gefelicteerd dames, jullie kunnen contact met me opnemen via 06-36366884 of info@intuitiemassage.nl. Alle andere deelneemsters hebben een persoonlijke aanbieding gehad.


11-10-2014

De nieuwe vloer van Ri-Jo uit Nuenen en meubels in de praktijkruimte zijn een feit! Nieuwsgierig geworden?  Voel je van harte uitgenodigd om een afspraak te maken en de vernieuwde sfeer te beleven.. 


2-10-2014

De komende tijd zul je me regelmatig aantreffen op events en beurzen. Op 16 oktober sta ik op de ladiesnight in Neerpelt bij restaurant Rodeo georganiseerd door Tierlantijnstijl uit Leende. Gratis entree, hapje en drankje, leuke en interessante workshops enz, kortom. . de moeite waard!  Natuurlijk geef ik wederom een gratis massage weg en samen met Aniceplace geef ik 5 kaarten weg voor jou en je vriendin om van een heerlijke vertroetelavond te komen genieten! Kom je ook op 16 oktober? Neem gerust even contact met me op voor meer informatie of check mijn Facebookpagina! Voor aanmelding kun je een mail sturen naar info@intuitiemassage.nl.


1-10-2014

De winnares van de dubbele massage is Daniëlle Denkers! Zij en haar vriendin Mascha mogen een afspraak maken voor de ontspannende massage en voetmassage. Voor de overige deelnemers geldt: MEEDOEN = WINNEN. Zij kunnen middels een PB ( privé bericht ) op Facebook of via email contact opnemen! Iedereen bedankt voor het meedoen en blijf ons volgen op Facebook voor nieuwe acties!


17-9-2014

De nieuwe massagetafel is gearriveerd! Volledig elektrisch verstelbaar. Kom je hem ook uitproberen?
Voor een afspraak kun je bellen met 06-36366884.

 


12-9-2014

WIL JIJ 2 MASSAGES WINNEN? ?

Vertel me WIE een massage verdient en WAAROM. Mail me je reactie zodat ik je ook kan berichten wanneer je gewonnen hebt.(Info@intuitiemassage.nl). De actie loopt ook via Facebook. Je maakt kans op een ontspannende massage van een uur voor degene die je de massage gunt en een half uur ontspannende voetmassage voor jezelf. Misschien wel een heel leuk begin van een heerlijk dagje samen met je beste vriend of vriendin of een romantisch weekendje weg met je lief! Hoe leuk is dit!?

De actie loopt tot en met 30 september.


8-9-2014

De winnares van de gratis ontspannende massage en een leuke attentie is Daniëlle van Elst! Voor de overige deelnemers geldt: MEEDOEN = WINNEN. Zij kunnen middels een PB ( privé bericht ) op Facebook of via email contact opnemen! Iedereen bedankt voor het meedoen en blijf ons volgen op Facebook voor nieuwe acties!


27-8-2014

Tot en met 7 september maakt u kans op een gratis ontspannende massage van een uur en een leuke verrassing. Vertelt u me op Facebook wat u ontspant, is het een voetmassage, of de geur van lavendel, een hoofd/nekmassage, of iets anders? Dan maakt u kans op die gratis ontspannende massage van een uur en een leuke verrassing.. Heeft u geen Facebook? Wilt u toch meedoen, stuurt u me dan een email met wat u ontspant. Info@intuitiemassage.nl. 


16-8-2014

De ontspannende voetmassage van een half uur is gewonnen door Martina van Hoorn. Proficiat! Hebt u meegedaan aan de actie maar niet gewonnen? Ik waardeer uw deelname enorm! Als dank heb ik een leuke verrassing. Stuurt u me een mailtje om deze leuke verrassing te kunnen ontvangen! Info@intuitiemassage.nl


11-8-2014

Zin in een gratis ontspannende voetmassage van een half uur? Kijk dan op Facebookpagina Intuïtie Massagepraktijk Heeze voor de actie die nog tot 15 augustus loopt. LIKE de pagina wanneer u op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes of interessante acties.


10-8-2014

Voor iedere recensie achtergelaten in het gastenboek ben ik heel dankbaar. Maar soms komt er een recensie voorbij die je stil maakt.. Het is altijd superfijn wanneer mensen tevreden en ontspannen bij ons weg gaan, want daar doen we het voor!


4-8-2014

Met ingang van 15 augustus kunt u bij ons een ontspannende voetmassage laten doen. Hierbij worden onder andere de voetreflexzones gestimuleerd. Voelt u hoe weldadig dit kan voelen! Voor de prijs verwijzen wij u naar de prijslijst.  U kunt ook klikken op de volgenden link: https://www.intuitiemassage.nl/page/prijslijst


16-7-2014

Vind u dat ook zo prettig dat gefriemel aan uw voeten? Houd u dan de website in de gaten, binnenkort meer nieuws hierover!


12-7-2014

Vanaf 15 augustus komt er een nieuwe manier van ontspannen bij op de prijslijst van Intuïtie Massagepraktijk Heeze.. Hou het nieuws op de website in de gaten.. 


1-7-2014

De  actie op Facebook zit erop.. Lenneke Griep-de Jong is winnares van een ontspanningsmassage van 1 uur! Proficiat!! Maar… allen die JA hebben gezegd, krijgen een leuke verrassing. Het enige wat ze hoeven te doen is hun emailadres doorgeven, om de email over die verrassing te kunnen ontvangen. 🙂


26-6-2014

De winnaars van een ontspanningsmassage van 1 uur (van de events Tea in the Rosegarden en Summer Dream) zijn bekendgemaakt: het zijn mevrouw Noortje van den Heuvel en mevrouw C. Steffers. Van harte gefeliciteerd met uw prijs!

Verder loopt er op Facebook nog een actie tot en met 30 juni: zeg JA tegen het geposte “100% gratis”, deel het op je tijdlijn en je maakt automatisch kans op een ontspanningsmassage van 1 uur. Winnaar of niet, je valt in ieder geval met je neus in de boter door mee te doen aan deze actie… (daarover meer na 30 juni).


13-6-2014

Tot 10 juli kunnen alle GESLAAGDEN een ontspanningsmassage van 1 uur boeken voor € 19,95! 

Op zondag 22 juni is iedereen weer welkom bij England’s Pride. Deze keer staat de dag in het teken van Summer Dream, massage, schoonheid, gezondheid, nagels, lekkere hapjes enz enz. Intuïtie Massagepraktijk Heeze geeft weer met veel plezier hoofd/nekmassages! Van 11-17 uur Kruisboomstraat 1 Heeze.


5-6-2014

De juni maand is Vadermaand bij Intuïtie!  Alle vaders kunnen een ontspanningsmassage van 1 uur boeken voor de feestelijke prijs van € 19,95!  Wees welkom!


30-5-2014

Op zondag 1 juni deel ik opnieuw hoofd/nekmassages uit en maak je wederom kans op een gratis ontspanningsmassage. Deze keer ben ik uitgenodigd als gastondernemer bij England’s Pride in de Kruisboomstraat in Heeze. Kom genieten van de lekkere hapjes en interessante en mooie producten van medeondernemers in de ‘Rozenstijl’, want het thema is Tea in the Rosegarden. U komt toch ook!! De dag is van 11-17 uur.


24-5-2014

Barbara Bartels en Jamie-Lee Kraayvanger zijn de gelukkige winnaressen van de ontspanningsmassage van 1 uur tijdens het PUUR GENIETEN weekend. Maar alle andere deelnemers en deelneemsters die het strookje hadden ingevuld zijn niet met lege handen gebleven. Zij hebben allen 10 minuten gratis bovenop een ontspanningsmassage van 1 uur ontvangen. En we blijven weggeven, want wie nu de Facebookpagina ‘liked’ komt ook in aanmerking voor zo’n gratis ontspanningsmassage van 1 uur. Die actie loopt nog tot en met 31 mei. Zijn we gek of wat??!!

www.intuitiemassage.nl


 21-5-2014

Wilt u kans maken op een gratis ontspanningsmassage van een uur? “Like” dan Facebookpagina Intuïtie Massagepraktijk Heeze.  De actie loopt tot en met 31 mei!


18-5-2014

Nog 1 dag PUUR GENIETEN! Gisteren was het al heel erg gezellig en genoten bezoekers van een ontspannende hoofd/nekmassage. Vandaag zijn we open van 12-17 uur. Neem ook dat hartstikke mooie verwenpakket GRATIS mee! 


15-5-2014

Op 18 mei wordt er een ontspanningsmassage van 1 UUR verloot onder de gasten die hun gegevens in de pot tijdens Puur Genieten hebben achtergelaten.


10-5-2014

Vandaag is op veel plekken in HEEZE al onderstaande flyer in de bus gestopt. Heeft u er nog geen ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan kunnen we er alsnog 1 bezorgen of u informeren.

06-36366884 of www.intuitiemassage.nl


6-5-2014

We tellen af naar het “Puur Genieten”-weekend op 17 en 18 mei wat we samen organiseren met England’s Pride en van Goede Huyze Wonen en Lifstyle op de Langstraat 3-10 in Leende. Komt u ook met ons genieten??? Op zaterdag van 10-17 uur en op zondag van 12-17 uur. Kunt u ervaren hoe weldadig een hoofd/nekmassage kan zijn. Helemaal gratis natuurlijk!


6-5-2014

Alle ondernemers die hebben meegewerkt aan een hartstikke leuk verwenpakket voor het “Puur Genieten”-weekend op 17 en 18 mei. Voor u. Helemaal gratis. Maar let op, op=op!

 

 


1-5-2014

In de maand mei betalen alle moeders € 19,95 voor een ontspanningsmassage van 1 uur. Een mooi cadeau voor moederdag! 


23-4-2014

De voorbereidingen voor PUUR GENIETEN zijn in volle gang. Op zaterdag 17 mei van 10-17 uur en zondag 18 mei van 12-17 uur zien wij u graag verschijnen bij Van Goede Huyze Wonen & Lifestyle op de Langstraat 3-10 in Leende. Geniet met ons van een sfeervolle, maar vooral gezellige, ambiance en ga naar huis met een verrassend verwenpakket (op=op). Wij kijken enorm uit naar uw komst! 


13-4-2014

Op 17 en 18 mei aanstaande organiseren Van Goede Huyze Wonen en Lifestyle, England’s Pride en Intuïtie Massagepraktijk Heeze een PUUR GENIETEN weekend. U bent dan van harte welkom op Langstraat 3-10 in Leende (bij Van Goede Huyze). U kunt genieten van leuke en bijzondere woonideeën, proeven van overheerlijke hapjes onder het genot van speciale thee of cider en relaxen door een hoofd/nekmassage. Als klap op de vuurpijl ontvangt u ook nog een verrassend verwenpakket, samengesteld met medewerking van diverse ondernemers in Heeze-Leende-Sterksel en omstreken. (Maar wees er op tijd bij, want.. op is op..)

Als dat niet PUUR GENIETEN is??!


2-4-2014

De samenwerking met England’s Pride en Van Goede Huyze Wonen en Lifestyle is van start gegaan. Binnenkort staan er leuke dingen op stapel. Hou de website in de gaten voor het laatste nieuws!

http://www.vangoedehuyze.nl/ en http://www.englandspride.nl/


20-3-2014

Op de eerste dag van de lente hebben we weer een winnares op Facebook!  Proficiat Marloes Witvoet Schreuder! Maar ook Mike Olree viel in de prijzen door zijn enthousiaste uitdragen van Intuïtie op Facebook!


15-3-2014

Deelnemers aan de (woensdagavond)meditatie bij Aniceplace in Heeze, ontvangen een kortingskaart van € 5,- voor een ontspanningsmassage. Zij betalen dus geen € 24,95 maar € 19,95! Voor meer informatie over de meditatieavonden bel Annie van Aniceplace op telefoonnummer 06-22648422.


15-3-2014

Alleen vandaag nog een massage van een uur voor € 19,95. Schaf nu nog de waardebon aan voor de actieprijs! De waardebon is een jaar geldig.


5-3-2014

We zijn opnieuw begonnen met een loting. Like Facebookpagina Intuïtie Massagepraktijk Heeze en maak bij 150 LIKES kans op een GRATIS massage van 1 UUR!

Mijn Facebookpagina: Intuïtie Massagepraktijk Heeze of klik https://www.facebook.com/pages/Intu%C3%AFtie-Massagepraktijk-Heeze/579507352135045.


26-2-2014

Om u nog even te laten profiteren van de aantrekkelijke openingsaanbiedingen, zijn de prijzen geldig tot en met 15 maart 2014!


17-2-2014

Sascha Smetsers en Janine Stakebrand zijn de gelukkige winnaressen van een ontspanningsmassage van een uur! Proficiat dames!


11-2-2014

Zoekt u nog een origineel Valentijnscadeau? Voor € 19,95 heeft u al een waardebon van Intuïtie Massagepraktijk Heeze!  U geeft uw geliefde een uur pure ontspanning..


3-2-2014

Op deze zonnige maandag kan ik mij verheugen over het feit dat er nog maar 16 ‘likes’ nodig zijn op Facebookpagina ‘Intuïtie Massagepraktijk Heeze’ en dat er dan 2 massages uitgaan!!!!

En .. niet te vergeten: Tijdens de actieperiode ontvangt iedere klant na het afnemen van een eerste massage een leuk cadeautje!

Mijn Facebookpagina: Intuïtie Massagepraktijk Heeze of klik https://www.facebook.com/pages/Intu%C3%AFtie-Massagepraktijk-Heeze/579507352135045.


20-1-2014

Nog maar 40 ‘LIKES’ nodig op Facebookpagina ‘Intuïtie Massagepraktijk Heeze’ en we hebben 2 winnaars van een gratis massage! LIKE LIKE LIKE!! 

Mijn Facebookpagina: Intuïtie Massagepraktijk Heeze of klik https://www.facebook.com/pages/Intu%C3%AFtie-Massagepraktijk-Heeze/579507352135045.


17-1-2014

Via mijn Facebookpagina loopt een actie: de honderdste ‘like’ wint een gratis massage van een uur! Maar de andere 99 niet getreurd: onder jullie wordt ook een gratis massage verloot bij 100 ‘likes’! Zeg het voort, deel en… win!!

Mijn Facebookpagina: Intuïtie Massagepraktijk Heeze of klik https://www.facebook.com/pages/Intu%C3%AFtie-Massagepraktijk-Heeze/579507352135045.


14-1-2014

Vind nu nog makkelijker uw informatie op mijn wesite. Wanneer u op hier klikt komt u automatisch terecht op de webpagina die u zoekt. Hoe makkelijk is dat?

 


6-1-2014

Bij aankoop van een strippenkaart mag de eerste strip meteen gebruikt worden. U hoeft de strippenkaart dus niet te kopen aanvullend op uw ondergane massage. Bovendien is een strippenkaart niet persoonsgebonden. U kunt hem dus delen met uw partner, zus, moeder…. Zo profiteren meer mensen van het voordeel van de strippenkaart!


3-1-2014

Vanaf nu kunt u eenvoudig de link naar mijn website delen op Facebook via het Facebookicoontje in de rechterbovenhoek van de pagina. Doen! Alvast hartelijk dank!


31-12-2013

Iedereen een zeer goed, gezond, gelukkig, succesvol en ontspannen 2014 toegewenst! Ik hoop u gauw te mogen verwelkomen voor een ontspanningsmassage!