Intuïtie, wat betekent dat nou eigenlijk?

Het is een ingeving, een vorm van "direct weten", zonder dat men dit beredeneerd heeft. Een eigenschap dat je iets aanvoelt zonder erover te denken. Voor mij dé naam om aan mijn Guasha- en Massagepraktijk te geven.

Wilt u meer weten over mij klikt u http://www.intuitiemassage.nl/page/over-mij.

 

 

Guasha

Een Guashabehandeling (detoxbehandeling) is een schraaptherapie uit de traditionele Chinese geneeskunde. Het is bedoeld voor mensen met specifieke klachten, ziektes en/of aandoeningen. Tijdens de behandeling worden afvalstoffen uit uw lichaam geschraapt. Immers daar waar energie vrij kan stromen,  kunt u beter functioneren. Voor meer informatie kunt u klikken op deze link:

http://www.intuitiemassage.nl/page/guasha-therapie

 

 

Massage ter ontspanning, waarom?

We leven in een hectische tijd, dit moet nog.. dat moet nog.. Uw massage past niet in dat plaatje. Want om beter te kunnen ontspannen mag u uzelf wat tijd gunnen. Een uurtje voor u. Omdat u, in een ontspannen zijn, veel meer kunt presteren, emotioneel sterker kunt zijn en meer kunt (ver)dragen. En diepe ontspanning bereik je niet 'even' in een half uurtje. Goede dingen hebben tijd nodig. Uw massage ter ontspanning heeft dus minimaal een uur nodig.

Klikt u http://www.intuitiemassage.nl/page/prijslijst voor de prijslijst.

 

Waarom Intuïtie?

Omdat er tijdens uw massage volle aandacht besteed wordt aan uw ontspanning, welzijn en welbevinden. Ik werk hierbij ook intensief op eventuele (fysieke en emotionele) blokkades. De ontspannende massage varieert van alleen uw rug, schouders, nek tot een uitbreiding met massage van uw armen, handen, benen of stimulering/ontspanning van de voetreflexgebieden. Hierbij laat ik mij leiden door mijn intuïtie en gebruik ik technieken uit onder andere de klassieke massage, polariteitsmassage, intuïtieve massage, bindweefselmassage, ontspanningsmassage, sportmassage en voetreflextherapie.

 

Ervaar in een warme, knusse en veilige omgeving hoe prettig een uur voor uzelf kan zijn! 

Ik heet u van harte welkom!

06-36366884 of klik http://www.intuitiemassage.nl/page/contactgegevens voor contactgegevens.

Hartelijke groet,

Chantal Drieënhuizen-Boerenkamp