Intuïtie, wat betekent dat nou eigenlijk?

Het is een ingeving, een vorm van "direct weten", zonder dat men dit beredeneerd heeft. Een eigenschap dat je iets aanvoelt zonder erover te denken. Voor mij dé naam om aan mijn massagepraktijk te geven.

Wilt u meer weten over mij klikt u http://www.intuitiemassage.nl/page/over-mij.

 

Ontspanningsmassage, waarom?

We leven in een hectische tijd, dit moet nog.. dat moet nog.. Uw massage past niet in dat plaatje. Want om beter te kunnen ontspannen mag u uzelf wat tijd gunnen. Een uurtje voor u. Omdat u, in een ontspannen zijn, veel meer kunt presteren, emotioneel sterker kunt zijn en meer kunt (ver)dragen. En diepe ontspanning bereik je niet 'even' in een half uurtje. Goede dingen hebben tijd nodig. Uw ontspanningsmassage heeft dus minimaal een uur nodig. Voor mensen die kunnen genieten van een ontspannende voetmassage: deze is wel voor een half uur te boeken.

Klikt u http://www.intuitiemassage.nl/page/prijslijst voor de prijslijst.

 

Waarom Intuïtie?

Omdat er tijdens uw massage volle aandacht besteed wordt aan uw ontspanning, welzijn en welbevinden. Ik werk hierbij ook intensief op eventuele (fysieke en emotionele) blokkades. De ontspannende massage varieert van alleen uw rug, schouders, nek tot een uitbreiding met massage van uw armen, handen, benen of stimulering/ontspanning van de voetreflexgebieden. Hierbij laat ik mij leiden door mijn intuïtie en gebruik ik technieken uit onder andere de klassieke massage, intuïtieve massage, bindweefselmassage, ontspanningsmassage, sportmassage en voetreflextherapie. Verder pas ik, indien nodig en in overleg met u, Guasha (schrapen) toe op blokkades in de rug en uw lichaam. Immers daar waar energie vrij kan stromen,  kunt u beter ontspannen. Ervaar in een warme, knusse en veilige omgeving hoe prettig een uur voor uzelf kan zijn!

 

Voor alle duidelijkheid: Intuïtie verleent GEEN erotische massages, aanvraag voor of tijdens een behandeling wordt NIET op prijs gesteld.

 

Ik heet u van harte welkom!

06-36366884 of klik http://www.intuitiemassage.nl/page/contactgegevens voor contactgegevens.

Hartelijke groet,

Chantal Drieënhuizen-Boerenkamp