Over mij

Wie ben ik? 

Laat ik mij voorstellen: ik ben Chantal Drieënhuizen-Boerenkamp, geboren in Heeze, gelukkig getrouwd met Victor en trotse moeder van twee inmiddels volwassen kinderen. Ik ben onder andere gediplomeerd Santai Guashatherapeut en ben als Complementair Therapeut aangesloten bij de BATC. Verder heb ik natuurlijk een opvallend kenmerk: ik ben kaal. In het voorjaar van 2016 kreeg ik een onschuldige (en niet-besmettelijke) haarziekte genaamd Alopecia. Mijn haar viel uit en kwam vrij snel gedeeltelijk weer terug, om vervolgens kort daarna weer uit te vallen. Ik heb een maand of twee een slappe poging gedaan om een pruik te dragen, maar dit voelt niet als mezelf. Dit ben ik. En ja, natuurlijk vind ik haar mij ook mooier staan, maar ik heb vrede met mijn kale koppie. (En het heeft ook veel voordelen).

 

 

In de afgelopen twaalf jaar heb ik zowel opleidingen en cursussen gevolgd met een holistische zienswijze als me verdiept in de reguliere geneeskunde (Medische Basiskennis). De holistische zienswijze vond ik onder andere terug in mijn opleiding tot Santai Guasha therapeut en Spiritueel Werker Aurora. Mijn studies zijn mijn basis, maar mijn intuïtie is altijd mijn leidraad tijdens al mijn behandelingen. Ik werk vanuit mijn hart en van mijn klanten hoor ik dan ook dat zij de sfeer in mijn praktijk ervaren als warm en rustgevend. Dat ze mijn massage als aangenaam ervaren en de Guasha behandelingen veel verlichting en genezing brengen. In het gastenboek vindt u van enkelen een reactie: Gastenboek.

 

Om op die manier voor iemand van betekenis te mogen zijn, daar doe ik het voor! Mijn intentie is dan ook u zo veel mogelijk ontspanning, innerlijke rust en (pijn)genezing te brengen. Ontspanning en innerlijke rust werken ook bevorderlijk voor pijngenezing, zowel emotioneel als fysiek. Een goede bijkomstigheid van uw massage en veelal een actieve reactie op de Guasha.

 

U mag me altijd persoonlijk om meer informatie vragen. 

Wilt u een afspraak maken? Klikt u https://www.intuitiemassage.nl/page/contactgegevens voor mijn contactgegevens.