Voor wie?

 

Wie?

Man of vrouw, van jong tot oud, u bent allen welkom. Mijn praktijk is rolstoeltoegankelijk, maar men dient nog wel zelfstandig uit de rolstoel over te kunnen stappen op de massagetafel. Er is géén tillift aanwezig.

 

Waarom?

De ontspanningsmassage is voor eenieder die daaraan toe is. Hieraan hoeft niet altijd een fysieke klacht ten grondslag te liggen. U kunt er ook gewoon behoefte aan hebben, of het nodig hebben na een stressvolle periode. Ik wil u daarbij graag van dienst zijn. 

 

Waarvoor?

Alle behandelingen op de behandeltafel zijn bedoeld voor  uw rust en ontspanning. Guashabehandelingen zijn Natuurgeneeskundige behandelingen en bedoeld ter verbetering van uw klachten. Bij medische klachten/specifiek medicijngebruik dient u zelf met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan. 

 Meldt u belangrijke informatie betreffende uw gezondheid, danwel toestand (bv. zwangerschap).

 Ik maak gebruik van neutrale massageolie (babyolie), die niet op proefdieren is getest. Heeft u een allergie? Laat het me dan weten! Voor de Guashabehandelingen gebruik ik speciale Chinese kruidenolie specifiek bedoeld voor Guasha. Er is mij geen enkel geval van allergische reactie op de Guashaolie bekend. Deze wordt ook probleemloos gebruikt bij huidaandoeningen als eczeem of psoriasis.

 

 Ter info.

 Voor het maken van een afspraak klikt u Contactgegevens voor de contactgegevens.
Wilt u informatie over de tarieven klikt u dan Prijslijst om direct naar de prijslijst te gaan.

 

 

 

 

 

Voor alle duidelijkheid: Intuïtie verleent GEEN erotische massages, aanvraag voor of tijdens een behandeling wordt NIET op prijs gesteld.