Gezondheid-links

 

Aanvullend op mijn Guashabehandelingen en ontspanningsmassages, wil ik u onderstaande zorg voor uzelf niet onthouden. Mensen/diensten en/of producten waar ik met enthousiasme achter sta en waarvan ik denk dat ze bevoorderlijk zijn voor uw welzijn:


Victor Drieënhuizen is niet alleen mijn man, maar ook een zeer kundig Natuurgeneeskundig Therapeut. Loopt u vast in uw leven, lijken situaties zich steeds maar te herhalen? Victor helpt u inzicht te krijgen in uzelf, patronen doorbreken en zo emotionele wonden helpen genezen. Voor meer informatie verwijs ik u naar zijn website: praktijkconnectheeze.nl


 

Wilt u meer informatie over een gezondere leefstijl en wilt u weten wat voeding voor een effect op uw gezondheid, welzijn en welbevinden heeft? Deze eendags-cursus wordt op basis van donatie gegeven, door het hele land.

Meer informatie vindt u op de website www.cursussalutogenese.nl/

 


 

NeoQuartz Slaaptechnologie, een boost voor uw gezondheid!  

Slaapt u slecht, of heeft u last van rug- of spierpijn, voelt u zich moe of wilt u juist preventief aan uw gezondheid werken? Het NeoQuartz matras of oplegmatras (dat u op uw bestaande matras kunt leggen) biedt u dankzij de unieke tussenlaag van magneten en kristallen de oplossing. Onderzoek toont namelijk aan dat het matras een positieve werking heeft op de nachtrust én de lichamelijke/geestelijke gezondheid. 

De matrassen zijn in Heeze ontwikkeld. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar hun website, klik http://www.neoquartzsleeping.nl/%20.


 

Johan en Rianne van Lier zeggen het volgende over hun Spiritueel Centrum Aurora: 

‘Alle aangeleerde praktische vaardigheden in onze trajecten zijn breder inzetbaar. De lesstof kan beroepsmatig binnen instituten en bedrijven ingezet worden of men kan er een coachingpraktijk mee opbouwen. Bovendien is het geleerde van onschatbare waarde in allerlei levenssituaties. Mensen halen volgens eigen zeggen veel meer kwaliteit en rendement uit hun leven en kunnen meer genieten. Zij kunnen positiever omgaan met allerlei uitdagende levenssituaties.’

Wilt u een eigen coachingpraktijk starten, of heeft u behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, een diepere ontplooiing? Dan bent u bij Johan en Rianne aan het juiste adres. Bezoek eens hun website, klik http://www.spiritueelcentrumaurora.nl/.